#942 incorrect display of the sound icon on the tab

Closed
opened 2 years ago by bogachenko · 5 comments
bogachenko commented 2 years ago (Migrated from github.com)

#638 This is probably a bug, due to the Windows 10 theme.
She white. And it’s hard to notice. Theme standard (for win 10), version of 28.3.1
default

When switching to another window, the icon is displayed correctly.
default @JustOff @wolfbeast @mattatobin

#638 This is probably a bug, due to the Windows 10 theme. She white. And it's hard to notice. Theme standard (for win 10), version of 28.3.1 ![default](https://user-images.githubusercontent.com/8535285/51721912-8d7e2000-204b-11e9-9552-719cf294d12f.png) When switching to another window, the icon is displayed correctly. ![default](https://user-images.githubusercontent.com/8535285/51721996-bef6eb80-204b-11e9-8727-759b555344f6.png) @JustOff @wolfbeast @mattatobin
bogachenko commented 2 years ago (Migrated from github.com)
Owner

If you turn off the “Show color in the window title” option in the Windows settings,
default

everything is displayed correctly. But if you return it back, see above what happens.

If you turn off the "Show color in the window title" option in the Windows settings, ![default](https://user-images.githubusercontent.com/8535285/51735643-d8b22600-207f-11e9-86f1-69f2987fec3f.png) everything is displayed correctly. But if you return it back, see above what happens.
Ascrod commented 2 years ago (Migrated from github.com)
Owner

I do not see this in my installation of Windows 10 version 1803 when I enable accent colors in the title bar.

Edit: I am using PM 28.3.1.

What version of Windows 10 are you using?

capture

I do not see this in my installation of Windows 10 version 1803 when I enable accent colors in the title bar. Edit: I am using PM 28.3.1. What version of Windows 10 are you using? ![capture](https://user-images.githubusercontent.com/32915892/51746820-676d7580-2075-11e9-8e92-dce45d97a178.png)
bogachenko commented 2 years ago (Migrated from github.com)
Owner

@Ascrod win10x64 ltsb 1607 (year 2016)

@Ascrod win10x64 ltsb 1607 (year 2016)
FranklinDM commented 2 years ago (Migrated from github.com)
Owner

Confirmed, it only happens when tabs are on top and using the accent color on the title bar. Will come up with a fix soon.

Confirmed, it only happens when tabs are on top and using the accent color on the title bar. Will come up with a fix soon.
bogachenko commented 2 years ago (Migrated from github.com)
Owner

@FranklinDM Funny.fuck yeah, I checked. I put them down, dropped the profile (I thought something was wrong there), restarted the browser - a black icon.

default Returned them up (in the same profile), and restarted the browser - white icon. default

@FranklinDM Funny.fuck yeah, I checked. I put them down, dropped the profile (I thought something was wrong there), restarted the browser - a black icon. ![default](https://user-images.githubusercontent.com/8535285/51782157-b1109b80-211b-11e9-8a7a-f237179053e1.png) Returned them up (in the same profile), and restarted the browser - white icon. ![default](https://user-images.githubusercontent.com/8535285/51782177-f0d78300-211b-11e9-8252-a7e1f53b21ef.png)
Sign in to join this conversation.
No Milestone
No Assignees
1 Participants
Notifications
Due Date

No due date set.

Dependencies

This issue currently doesn't have any dependencies.

Loading…
There is no content yet.